Låt stå och dra åt sig smakerna. Täck med lock och låt stå i ugnen i två timmar. Ta ut kycklingen och dra isär den ifrån benen med hjälp av två gafflar (ta även bort skinnet)
Lägg de sedan tillsammans med barbecue såsen i en slow cooker, eller i en ugnsäker gryta med lock. När jag lagar såsen lagar jag alltid dubbel sats, tar lika lång tid och sedan kan man frysa den till nästa gång man är sugen på Pulledchicken eller pulled pork
Den här kycklinggryta blir full av härliga smaker från Medelhavet. Låt stå och puttra under lock länge och väl så att alla smaker blandas och kycklingbitarna blir väl genomkokta
I den här rätten blandas många olika smaker och mycket hetta blir det. Pulled pork har jag gjort flera gånger, men förra helgen blev det Pulledchicken för första gången
Servera köttet med dina favorittillbehör. I lördags bjöds våra gäster på pulledchicken. Guacamole (avokado som mortlats med pressad vitlök, lite chili, lime, salt, peppar och lite crème fraiche)
För att det inte ska bli för torrt kan man skeda över såsen från grytan och blanda med köttet. Ett snabbare alternativ till Pulled Pork är PulledChicken
Mixa äggula, vinäger, senap, salt och vatten med stavmixer. Börja med att droppa ner oljan under mixning och fortsätt sedan med en tunn stråle tills det blir en tjock majonnäs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.