olivolja. Det är en norsk torsk av finaste kvalité som finns endast mellan januari och april och Ica Maxi på Ystadvägern i Malmö var först med att sälja den här fisken i Sverige, berättade dem
Blanda olivolja med citronsaft och salt och marinera de åtta fänkålsskivorna däri. 400 g g Norsk Torskfilé, utan skinn och ben Norsk Torskfilé, utan skinn och ben. 100 g g Norska Räkor, skalade Norska Räkor, skalade. 0,5 dl dl olivoljaolivolja. Ingredienser Antal portioner - + 400 g g Norsk Torskfilé, utan skinn och ben Norsk Torskfilé, utan skinn och ben 100 g g Norska Räkor, skalade Norska Räkor, skalade 2 dl dl vispgrädde vispgrädde 1 msk msk sambal oelek sambal oelek 2 msk msk oregano oregano 1 dl dl vitt vin, torrt vitt vin, torrt 1 st st schalottenlök schalottenlök 0 salt och peppar salt och peppar 7 dl dl grönsaksbuljong grönsaksbuljong Marinad 200 g g fänkål fänkål 0,5 dl dl olivoljaolivolja 0,5 st st citron citron 1 msk msk salt salt
Salta och peppra, strö över hackad basilika och lite olivolja. 800 g g Norsk Torskfilé, utan skinn och ben Norsk Torskfilé, utan skinn och ben. 0 olivoljaolivolja. Ingredienser Antal portioner - + 800 g g Norsk Torskfilé, utan skinn och ben Norsk Torskfilé, utan skinn och ben 100 g g ost, vällagrad ost, vällagrad 1 msk msk senap, grov senap, grov 2 msk msk matlagningsgrädde matlagningsgrädde 2 msk msk gräslök, färsk gräslök, färsk 0 salt och peppar salt och peppar Tomaterna 10 st st körsbärstomat körsbärstomat 1 msk msk basilka, färsk basilka, färsk 0 salt och peppar salt och peppar 0 olivoljaolivolja Servera med 0 bröd bröd
Idag var jag så sugen på pannkakor när jag kom hem från jobbet så jag tvekade inte utan började steka bacon som enligt min norske man måste serveras till
700 g g Norsk Ishavsrödig Norsk Ishavsrödig. 0 olivoljaolivolja. 2,5 dl dl olivoljaolivolja. Ingredienser Antal portioner - + 700 g g Norsk Ishavsrödig Norsk Ishavsrödig 1 handfuller av handfull av pinjenötter pinjenötter 0 blandad sallad blandad sallad 0 salt och peppar salt och peppar Dressing 2 msk msk senap senap 2 msk msk vitvinsvinäger vitvinsvinäger 1 nypa nypa socker socker 0 olivoljaolivolja Aioli 0,5 klyfta klyfta vitlök vitlök 1 st st äggula äggula 0,5 msk msk dijonsenap dijonsenap 2,5 dl dl olivoljaolivolja 1 st st citron citron 0 salt salt
Tillsätt haricotes vertes och stek dem mjuka, häll på balsamicovinägern och olivoljan, koka upp. 250g Färsk norsk fjordlax á 125g/st1 st förpackning färska Haricotes vertes, ca 200g10st Plommontomater1st Röd lök, finhackat25g Vitlökssmör (från förra receptet, lite har du säkert kvar i kylen
Hetta upp olivolja i en gryta och fräs vitlök, schalottenlök och persilja. Ca 600 g Skrei (norsk torsk), salt, 1 nät blåmusslor, ½ solovitlök, en näve persilja, 1 schalottenlök, 1,5 dl torrt vitt vin, olivolja, citronsaft, salt, citronpeppar, smör. 16 babyplommontomater, olivolja, färsk timjan, flingsalt