Stekt ishavsröding med aioli
Norskfisk.se
Norskfisk.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g g Norsk Ishavsrödig Norsk Ishavsrödig
  • 1 handfuller av handfull av pinjenötter pinjenötter
  • 0 blandad sallad blandad sallad
  • 0 salt och peppar salt och peppar
  • 2 msk msk senap senap
  • 2 msk msk vitvinsvinäger vitvinsvinäger
  • 1 nypa nypa socker socker
  • 0 olivolja olivolja
  • 0,5 klyfta klyfta vitlök vitlök
  • 1 st st äggula äggula
  • 0,5 msk msk dijonsenap dijonsenap
  • 2,5 dl dl olivolja olivolja
  • 1 st st citron citron
  • 0 salt salt
  • Ingredienser Antal portioner - + 700 g g Norsk Ishavsrödig Norsk Ishavsrödig 1 handfuller av handfull av pinjenötter pinjenötter 0 blandad sallad blandad sallad 0 salt och peppar salt och peppar Dressing 2 msk msk senap senap 2 msk msk vitvinsvinäger vitvinsvinäger 1 nypa nypa socker socker 0 olivolja olivolja Aioli 0,5 klyfta klyfta vitlök vitlök 1 st st äggula äggula 0,5 msk msk dijonsenap dijonsenap 2,5 dl dl olivolja olivolja 1 st st citron citron 0 salt salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.