Salta auberginenoch stek skivornaoch lök iolivoljatills de är mjuka. Fördela på aubergineskivorna. Rör ihop smulad fetaost, crème fraîche, basilika, salt och peppar och fördela ovanpå tomatröran
Vänd aubergineskivori oljan och lägg på varsin soltorkad tomat. Ska man tillagaaubergine får man inte vara rädd för olja och salt för då blir resultatet underbart
En liten buffé blev det med kyckling, lax, ett par foccacior, couscoussallad och så den här rostade auberginen med tomatoch fetaost - ett mycket enkelt tillbehör som smakar utmärkt i solskenet
Här lade jag tillaubergine, mynta ochcitron för att jag gillar när saker är extra gott. Shakshuka är en frukosträtt som härstammar från mellanöstern ochnordafrika typ, rätt lik den mexikanska frukosträtten huevos rancheros, där man helt enkelt pocherar ägg i en tomatbaserad sås och äter med bröd
Grillaaubergineskivorochtomaterhastigtoch smaksätt med salt och peppar. Skivaauberginen. En lite annorlunda tomat- och mozzarellasallad, med ett par tillägg
Lägg i de skivadeauberginerna, tillsätt grädden, timjanoch parmesanosten. Bryn de hackade morötterna, vitlöken, löken och purjolöken i en rostfri kastrull med olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.