Nötkött revben recept

Ragù alla Napoletana

Ragù alla Napoletana

500 (600) g nötkött, typ högrev och dela i 3 cm bitar. 500 (600) g revben, fläsk, tjocka och delade. Rör om och låt allt sjuda minst 2 timmar med locket på, tills köttet är mört eller revbenen nästan lossnat från benen, och att tomatsåsen blivit till en slät sås. 500 (600) g nötkött, typ högrev och dela i 3 cm bitar. 500 (600) g revben, fläsk, tjocka och delade

Nordic Smokes Beef Ribs

Rubba med en Beef rub, jag använde LetsQs Beef Rub helt perfekt rub till allt nötkött. Beef Ribs eller Short ribs är revben från ett nötdjur de är tagna från sidan av djuret där det är mycket kött på benen

Intervju med vinnaren i Grillmästarna 2015

Nötkött, nyårsmiddag blir beef ribs, pulled beef, oxkind och en fin ryggbiff med kappa. Vi tävlade för första gången i smoke in the North 2015 och vi kom 6a i kategorin fläsk och 7a i kyckling vi fick probem med icke fungerande termometer mitt i natten och de gjorde att vår brisket och revben blev något underkörda så det gick dåligt. 00, revben 12. 7a i kyckling vi fick probem med icke fungerande termometer mitt i natten och de gjorde att vår brisket och revben blev något underkörda så det gick dåligt
Kinesmiddag

Kinesmiddag

Stek revbenen i olja utan marinade tills de fått färg. Revbenen kan göras i färväg och värms upp när det är dags att äta
Anjas Köttgryta

Anjas Köttgryta

Gillar ni det så ska ni prova en liknande rätt, men med revben i stället. 1 kg grytbitar av nötkött (fransyska) 1 dl mjöl olja att steka med. 1 kg grytbitar av nötkött
Köttsoppa med pumpa

Köttsoppa med pumpa

Niurou dun nangua - Soppa på nötkött och pumpa .  När jag besökte mina svärföräldrar i somras stod det nästan alltid en skål med soppa på revben och majskolv på bordet när vi åt

Gästblogg: Unni vecka 14 på LCHF

30 - hamburgare(200g nötkött), 60g beasås. 00 - 50g bacon, 30g kyckling, 30g revben, 100g chorizo, 20g grädde, 50g smör, 1st ägg. 200g nötkött. 30g revben

Tjocka revben i sås med råstekt potatis

Dom passar dessutom alldeles ypperligt till att rökas (efter saltlag-bad) men just i en gryta med gott kött behöver man inte alltid nödvändigtvis nötkött som till ex