Fortsätt under tiden med klimp. Smält smöret i en kastrull, vispa i mjölet och späd med mjölk. Vispa i Västerbotten ost och smaka av med salt och peppar
Det fungerar dessutom alldeles utmärkt att göra storkok som sedan kan frysas in i lämpliga portioner - bara att värma de dagar man inte riktigt hinner med att laga mat
Rebecka hade med sig något liknande till vår förra MBT och kombinationen med den mjuka och söta pumpan, de knapriga pumpafröna och den salta fetaosten är magisk
Ingredienser Portioner. 4 ca 800 g nötbog 1 tsk salt 2 lagerblad 1 hönsbuljongtärning 2 morötter 2 palsternackor 1/2 liten rotselleri 5 potatisar 1/2 liten purjolök salt och peppar Lägg till i inköpslistan
10 Servera gärna med knäckebrör och ost. 3 st medelstora morötter. 3 st medelstora potatisar fast sort. 1 Koka upp vattnet, lägg i kryddorna, märgben och kött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.