Kantskär brödet och skär mozzarellan i skivor. Lägga några skivor mozzarella i varje dubbelmacka, fyll hälften av bröden med spickeskinka och den andra hälften med sardellfiléer som först klappas torra med hushållspapper
1. Skala och finhacka lök och vitlök. Finhacka chilin. Fräs lök, vitlök och chili i en kastrull i smör och/eller olja på ganska låg temperatur, tills löken är glansig men inte fått färg
Tomat- och mozzarellatoast Beräknat för. Söndagar är lite av en favoritdag för mig. Ja, jag vet att många tycker att söndagar är jobbiga eftersom det snart är måndag igen, men jag tycker det är härligt med lite sovmorgon och att ha en dag där jag kan göra precis vad som helst
Mozzarellatoast med svarta bönor och tomatsalsa. Hej. Nu så här i svinvarma högsommartider har jag haft ett ganska rejält craving efter enkla, grönsaksbaserade rätter som inte är så varma men ger mycket energi
Mozzarellatoast med avocadosallad. Under hela #vegruari kommer jag att ta hjälp av ett gäng trevliga vegetarianer som har varit så snälla och delat med sig av sina vegetariska veckomatsedlar med oss
Tidsåtgång ca 10 minuterSkär bröden på längden och stek det gyllenbrunt i olivolja. Skärtomater och mozzarellaost i ca 5 mm tjocka skivor och varva ovanpåbrödet
8 skivor formfranska. 4 skivor parmaskinka. 100 g mozzarella. salt. nymald svartpeppar. smör till stekning. 1. Skär kanterna av brödet och lägg ut skivorna på en skärbräda
Såhär lagar du receptet. Skala och finhacka lök och vitlök. Finhacka chilin. Fräs lök, vitlök och chili i en kastrull i smör och/eller olja på ganska låg temperatur, tills löken är glansig men inte fått färg
Hacka de kokta äggen och strimla den rökta skinkan. Lägg detta i en bunke. Häll i mozzarellan och blanda därefter i så pass mycket majonnäs att allt "binds" ihop
Mozzarellatoast med svarta bönor och tomatsalsa, 2 personer 2 ciabattabröd 2 mogna tomater 1 mogen avocado 1Â klyfta vitlök 1/2 röd chilli 1/2 rödlök 1 burk svarta bönor á 400 g 1/2 kruka koriander Juice från 1 lime 1-2 msk olivolja 250 g mozzarella Salt och peppar Börja med att sätta på ugnen på 200 grader
Tomatsås. Skålla tomaterna – om du vill. Koka upp någon liter vatten. Kryssa tomaternas skinn ytligt i bottnen, lägg dem i vattnet tills skinnet börjar rulla ihop sig
Riv brödet i bitar och lägg det och vattnet i en matberedare med knivarna monterade. Skölj och skär tomat och skalad gurka i grova bitar, kärna ur paprikan och skär den, lök och vitlök i bitar