Lägga några skivor mozzarella i varje dubbelmacka, fyll hälften av bröden med spickeskinka och den andra hälften med sardellfiléer som först klappas torra med hushållspapper
Dock tog jag mig friheten att testa med OLW's nya cheez twisterz istället. Smaka av med salt, peppar. Toppa med ostbågar eller ostbollar eller den lyxigare varianten löjrom/forellrom och creme fraiche
Avsluta eventuellt med rivenparmesanost. Krydda och garnera med persilja. Tidsåtgång ca 10 minuterSkär bröden på längden och stek det gyllenbrunt i olivolja
Späd eventuellt med lite vatten till önskad konsistens. Smaka av med salt, peppar och en nypa socker. Mixa samman vitlök, basilika och olivolja med en mixerstav
Ja, jag vet att många tycker att söndagar är jobbiga eftersom det snart är måndag igen, men jag tycker det är härligt med lite sovmorgon och att ha en dag där jag kan göra precis vad som helst
Smaka av soppan med salt och peppar. Dela brödet och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Blanda resterande musslor med persilja och purjolök och lägg i soppan
Späd eventuellt med lite vatten till önskad konsistens. Smaka av med salt, peppar och en nypa socker. Mixa samman vitlök, basilika och olivolja med en mixerstav
Mozzarellatoastmed avocadosallad. Under hela #vegruari kommer jag att ta hjälp av ett gäng trevliga vegetarianer som har varit så snälla och delat med sig av sina vegetariska veckomatsedlar med oss
Smaka av soppan med salt och peppar. Dela brödet och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Blanda resterande musslor med persilja och purjolök och lägg i soppan
Göttans blev det, fast jag fick salta en hel del i efterhand, så mitt tips är att om du har en kvart extra så låt bönorna marinera lite för att dra på sig lite mer smak än vad jag han med att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.