Smaka av soppan med salt och peppar. Dela brödet och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Blanda resterande musslor med persilja och purjolök och lägg i soppan
”Det är inte svårare att göra moules marinières än att steka falukorv”, brukar matintresserade besserwissrar säga med ett förmanande finger uppe i luften
Fräs lök och vitlök i en gryta med smör & rapsolja. Späd med vitt vin. Smaka av med salt och peppar. Dekorera med några hela musslor, purjolök och timjan
Ta bort alla musslor som är trasiga eller inte sluter sig i kontakt med vattnet. Smaksätt soppan med salt och peppar och lägg tillbaka musslorna i soppan och garnera med persilja
Vänd runt med stor slev, det är enklast så. Smaka av med salt och peppar. Skrubba blåmusslorna noga, släng de som är öppna innan tillagning (de är dåliga)
Lägga några skivor mozzarella i varje dubbelmacka, fyll hälften av bröden med spickeskinka och den andra hälften med sardellfiléer som först klappas torra med hushållspapper
Börja med att tvätta och skrapa musslorna rena i rikligt med kallt vatten. Det här är inte ett recept på Billi-Bi utan bara ett recept på en jäkligt god musselsoppa
Smaka av med citron, salt och peppar. Servera genast med rouille och bröd. Smaka av med salt och peppar. Tvätta blåmusslorna i kallt vatten och ta bort det lilla skägget som ibland sitter i sidan på musslorna
)Börja med att skiva upp en morot å en stjälk selleri samt hacka charlottenlöken. Fram med en gryta släng i flera msk smör, åsså i med grönsakerna, när de börja mjukna tillsätter man vattnet å låt koka upp, i med musslorna och vinet, mmmmm fasen de börja lukta Maxim i Paris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.