Dagen till ära hade jag bakat en smaskig tårta med mustig kladdkaksbotten och len fruktig mousse som passar lika bra till dessert om man hellre vill det
Denna gång med frisk tropisk passionsfruktsmousse på mandelmarängbotten med hallonspegel överst. Dekorera den med färska hallon om du vill, eller vackra blommor
Garnera tårtan samma dag som den ska ätas med vad du vill bär, frukt vispad grädde eller som jag har gjort med maränger och macarons, låt fantasin flöda vettja
Då kom min briljanta kollega Lisa på idén att det vore nog gott med en passionsfruktsmousse på. Sagt och gjort, Lisa testade tårtan med gott resultat och jag fick receptet
En väldigt god tårta som passar perfekt att servera med färska bär och/eller frukter. Jag skulle även dekorera med lite chokladkrisp, men glömde totalt bort det i kalasstressen
Denna syrligt fräscha moussetårta har verkligen gått hem hos alla i min familj, till o med barnen gillade den fastän den inte är så söt som vanliga moussetårtor brukar vara
Mandelbottnen kan användas till allt ifrån goda moussetårtor och gräddtårtor till enklare varianter, där du bara toppar den med vispad grädde och lite färska bär eller frukt
Dekorera tårtan med valfri frukter och/eller bär. frukt & bär. Det kladdigaste och chokladigaste jag kunde komma på var att göra en chokladmoussetårtamed kladdkakebotten, och jag valde att använda chilichokladen i moussen
Moussetårtamed dubbla moussesorter på krämigt kladdig browniebotten. I vår är det premiär för flera nya kurser som jag har arbetat med under slutet av förra året och början av detta