Blanda med mangopuré, juice och likör. Ställ tårtan i kylen till serveringen och garnera med physalis. Rör ner 1/3 av den vispade grädden i smeten och vänd sedan ner resten med en slickepott
Låt blandningen svalna och häll/skeda den sedan över den kalla moussetårtan. Tropisk mousse. Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt
Chokladbotten. Dekorera med chokladglasyren och vackra blommor. Chokladbotten. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant, cirka 26 centimeter i diameter
Blanda samman mjöl med kokos, bakpulver och vaniljsocker. Smörj en långpanna, 30 x 40 cm, och beströ den med kokos. 2 dl tropisk fruktjuice. 3-4 msk tropisk fruktjuice
Bred moussen över chokladbotten, försök att få den så jämn som möjligt. Rör ut lite av grädden i det smälta gelatinet för att det ska bli lättare att blanda med äggsmeten
Ingredienser Portioner. 4 1 liten banan 250 g fryst mango 1 dl fryst eller färskt fruktkött från passionsfrukt 3 dl naturell yoghurt (3 %) Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.