Mandel sägs även vara kungen av nötter och innehåller lika mycket protein som kyckling gör, utöver det så är dem fullproppade med antioxidanter och mer än dubbelt så mycket kalcium som mjölk gör, de är även fullproppade med järn och magnesium som är livsnödvändiga för kroppen
jag) sjuk och de senaste dagarna har jag fått i mig tre skivor vitt bröd och lite nyponsoppa. 2,5 dl ljummen mjölk. Blanda jästen med mjölk, smör, salt och socker i en bunke och tillsätt 5 dl mjöl. 2,5 dl ljummen mjölk
Normalt sett gör du ju antingen mjölkstuvade makaroner ELLER häller på en redning efteråt. Jag minns precis hur jag och syrran satt i kökssoffan och bad mamma och pappa att hälla kallvatten i den heta nyponsoppan
Daniel tyckte att det var jättegott, men jag tyckte att anden smakade lever och det är bland det värsta jag vet så jag fick tips av min kompis Benke, som jagar och ofta, eller nästan alltid, eller ja alltid, äter vilt, att lägga köttet i mjölk innan så tar det bort leversmaken
Som vuxen har jag inga som helst problem att äta dem som snacks, jag fullkomligt älskar mandel i alla dess former, men de är också goda som en del i efterrätter med lemoncurd, till nyponsoppa & vaniljglass, till enklare bärkräm med mjölk eller till en klick glass med fäska bär på sommaren
Firar att jag är sugen på mina ”vanliga” grejer med den här smarriga mellanmålsskålen med banan, cashewnötsmör, cacaonibs, avokado, röda vinbär, honung och mandelmjölk till
Vispa ut mjölk, nyponsoppa och sirap i en stor bunke. Brödet innehåller nyponsoppa vilket ger brödet en lätt röd/orange ton, vacker färg och väldigt god smak tillför nyponsoppan