Ansa och tvätta purjolöken och skär den i mindre bitar, gör likadant med löken. Stek pancettan hårt utan tillsatt fett i pannan, låt rinna av på lite papper
Börja med att lägga tomat och gurkbitarna i lite salt. rör ihop rödvinsvinäger, salt och peppar. Blanda vinägretten med grönsaker (med sin vätska), bönor och brödtärningar
Kliade mig i huvudet och fick samtidigt se att min lilla blogg finns med i tipsrutan som dyker upp på första sidan efter att man loggat in, så jäkla kul
125 gram pancetta, skuret i små bitar. Bryn pancettanoch tillsätt sötpotatisen och rör om ordentligt, sätt på ett lock och låt gå på medelvärme under 10 min. Tillsätt lök och soltorkade tomater och stek på låg värme i ytterligare 5 min. Gör ”4 gropar” och knäck ner äggen. 125 gram pancetta, skuret i små bitar
Ugnsbakad torsk med gräddkokt spetskål, pancettaoch citronPortioner. Stek pancettan knaprig på medelhög värme i en stekpanna eller traktörpanna (platå)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.