1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Enchiladas. Skala och finhacka gul lök och vitlök. 3. Hetta upp en stekpanna med olja och stek lök och vitlök lite gyllene
6 stora tortillas. Finhacka löken och stek i lite smör eller margarin. Blanda i köttfärsen och bryn den. Smaksätt med salt och peppar efter eget tycke och smak, ställ åt sidan
Igår hade jag en kompis som skulle komma över på middag och hon ville verkligen ha något med mexikanska smaker så jag kollade in i min kyl och frys och kom upp med detta recept
mexikanska svarta bönor. glutenfria tortillas eller soft tacos. För att få två stora kycklingbröst att räcka gott och väl till 4 portioner så har jag här serverat dem med väl smaksatta och omsorgsfullt tillagade mexikanska svarta bönor
Mexikanska bröd (Bolillos) är fantastiska att servera tillsammans med denna gryta, recept finns HÄR. En riktigt mustig och god chili corn carne med mycket smaker
Vi har verkligen fastnat för det mexikanska köket, en helt ny värld av smaker som har uppenbarat sig för oss där man absolut inte kan jämföra med den svenska tacon till fredagsmyset som inte alls har nåt med den riktiga mexikanska maten att göra
I kokboken finns ett recept på Navajo-tunnbröd som vi ska prova en annan gång, Jamie beskriver dem som en "sorts korsning mellan indiska naanbröd och mexikanskatortillas"
Närmare bestämt kebabpizza, "mexikanska pizzor" (va. På Extreme Food, med butiker i Göteborg, Stockholm och nätbutik, kan man köpa förträffliga kryddor, salsor och tortillas och lyfta fredagsmyset till en helt ny nivå från Old El Pasos eller Santa Marias Aromat-liknande kryddblandningar