Här är förresten en bild på en himla fin grej jag fick i present, en maskros fångad i en boll. Fräs på löken i lite smör, tillsätt sedan linser och paprika
Ansa den färska löken och hacka den. Fräs potatis och lök mjuka, de ska inte få färg. Garnera eventuellt med finstrimlad vitlöksblast och späda dragonskott
Maskros extrakt som kan köpas som tillskott och den sista men inte minst viktigaste är Alpha liponsyra som är en av de kraftfullaste antioxidanterna som finns och som kan skapas i kroppen
Medan pastan kokar lägger du det grovt hackade maskros och kirskåls bladen i kastrullen med blandningen av citron och vitlök, värm försiktigt upp allting och låt det sakta småputtra
maskros. Halvera och skär löken i skivor. Skala vitlöksklyftan. Fördela riven ost, lökfräs, tomatskivor, sardeller och salladsblad över smördegsplattorna
ekbladssallad och lite maskros. Lägg schalottenlöken i en liten bunke. Tillsätt en rejäl nypa salt och slå på precis så mycket vitvinsvinäger så att löken täcks