ev rostade valnötter eller pecannötter till garnering
Beskrivning
Vispa äggen med strösockret pösigt ganksa länge.
Rör ihop alla torra ingredienser och häll ner i äggsmeten tillsammans med svalnade smöret.
Grädda i en bakpappersklädd form på 20x30 cm i mitten av ugnen i 175 grader. Sänk värmen till 150 efter 5 minuter. Grädda i ca 30 minuter.
Värm grädden och hackad choklad i en kastrull.
Häll chokladganachén över brownien och låt svalna.
Förvara i kylskåp över nattten.
Garnera med rostade valnötter lite innan servering.
Kakan tas fram ur kylen och tempereras någon timme innan servering.
Brownie är ett av mina favoritbakverk och något som jag bakar relativt ofta. Det är ju så gott, så det kan vara lite svårt att låta ibland kan jag tycka
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.