Bryn i smör i en varm panna, se till att baconet får färgpå alla sidor. Smält smöret i en stor panna. Smält smöret i en liten kastrull ochsautera löken däri på medelstark värme
Sila bort skalen från såsen till en ny kastrull, tillsätt grädden och reducera ner till ca hälften, montera ner smöret, tryffelolja och smaka av med salt- och vitpeppar
I en ny kastrull, stek de tärnade grönsakerna och timjan i smör. Stek pilgrimsmusslor i en het panna med 1 msk smör. 400 g sej, torsk eller marulk. 2 msk smör. 200 g musslor 2 färska krabbor 400 g sej, torsk eller marulk 1 l skaldjursbuljong 100 g fänkål, tärnad 100 g rotselleri, tärnad 1 kvist timjan 2 msk smör 2 dl vispgrädde 8 pilgrimsmusslor 1 dl kapris 1 dl olja till fritering
Häll av vattnet och mixa slätt med smöret. Hetta upp en kastrull med smöret och låt det nästan brynas. 50g smör. 100g smör. Marulk 48-55 grader. 1 blomkålshuvud 50g smör. 100g smör
Den där lubben var en ny bekant, som en blandning mellan torsk och marulk. Påsen med fredagsgodis från Göta fisk blev lubb kokt i ugn, färskpotatis, sparris och skirat smör
Smörstektamarulksfiléer med karljohansvamp och tryffelpotatismos. Marulk är en riktigt ful fisk. Skiva lök och svamp tunt och stek i smör och rapsolja tills nästan all vätska ångat bort
Smör. I torsdags hade vår Fiskhandlare Pontus på Västkustpojkarna fantastiskt marulksfilé. Tag potatisen ur ugnen och mixa ihop med creme fraiche, smör och den rivna osten