Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Det var ett tag sedan det var fiskhär på bloggen men nu så, nu kommer det. Här tillsammans med lite paprika och gräslök från min egen lilla kruka i köksfönstret (
När äggen kallnat, skala och skär dem i bitar. Gärna ett dygn. Börja med att koka äggen. (10 minuter). Medan du väntar på äggen så pressa ur så mycket vätska du kan från räkorna i lag och hacka dom lite
Något som alltid gått hem i vårt kök när det ska gå extra snabbt är en bit varmrökt fisk, lätt att bara plocka fram ur paketet och ingen tillagning krävs
Det är inte så värst ofta som vi äter fiskpinnar i vår familj, men ibland händer det och då väljer jag fiskpinnar som är gjorda av fiskfilé, inte av malet "jagvetintealltvadsomkanvarai"
Hoppas verkligen att ni alla fått njuta av en precis lika underbar höstdag som vi här nere gjort, sol från blåaste himmel och en sån där krispig hög luft som man nästan kan ta på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.