Marulk svept i bacon med savojkål och vitvinssås
Recept.se
Recept.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • st
  • marulksfiléer á 120 g
  • st
  • stora skivor bacon
  • st
  • tandpetare
  • Smör
  • st
  • liten savojkål - finstrimlad
  • tsk
  • muskotnöt - riven
  • havssalt och färskmalen peppar
  • msk
  • Smör
  • st
  • finhackad schalottenlök
  • dl
  • vitt vin
  • dl
  • kyklingbuljong
  • dl
  • Vispgrädde
  • saft av en halv osprutat citron
  • havssalt och färskmalen peppar
  • st
  • färska tomater eller 1 burk ekologiska

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.