Riv ingefäran och vitlöken. Stekta sockerärtor, haricovert och rödlök. 1½ vitlöksklyfta. 1½ vitlöksklyfta. Åter igen lite uppehåll på bloggen för favoritsysselsättningen
Riv vitlök och ingefära fint. Tillsätt sedan nudlarna, vitlök, ingefära och sesamolja. 11 rödlök. 13 klyftor vitlök. Tillsätt 2 msk neutral olja, chili och rödlöken
Marinerade den i rödvin, vitlök och timjan. Koka upp marinaden, sila bort timjan & vitlök. 3 vitlöksklyftor, skalade och hackade. ca 1 – 1,5 kilo rotsaker, t ex potatis, morötter & rödlök. Låt morötterna steka i 30 minuter och rödlöken i ca 20 minuter. 3 vitlöksklyftor
Skär grönsakerna i bitar och skala vitlöken. Lägg grönsaksbitar, oliver och vitlök på en smord plåt. 12 st kalamataoliver, 3 msk olivolja, 2 st paprika, 4 st vitlöksklyfta, 100 gram fetaost, 1 st zucchini, 4 st tomater, 1 st rödlök, 1 tsk örtkryddor, torkade, t. 4 st vitlöksklyfta. 1 st rödlök
Skölj och skär grönsakerna i bitar och skala rödlöken och vitlöken. Skär rödlöken i klyftor. Servera den marinerade kycklingen med grönsaker tillsammans med sugarsnaps
Skala lök och vitlök. Idag hade jag till exempel marinerad tonfisk över sedan jag gjorde min pokébowl igår, och istället för att göra exakt samma rätt en gång till, bestämde jag mig för att fixa till något helt annorlunda