I fredags så grillades det igen, denna gången blev det grönsaker i foliepaket direkt på grillen tillsammans med grillad rostbiff, majskolv och fetaostkrämen som jag bloggat om tidigare
Blomkålsbuketter, majskolvar som man delat i mindre delar och förkokt en liten stund, och citronhalvor är också ingredienser som blir goda att tillaga så här
Eftersom jag håller ner kolhydraterna så gjorde jag dessa grönsaker som tillbehör. - fick man 2 entrecoteskivor, potatispuckar, majskolv, bea, surdegsbröd och 2 ljus
Grönsaker. Skiva eller dela de övriga grönsakerna. Salta och peppra grönsakerna, servera som egen rätt eller som tillbehör tillsammans med salsa verde och/eller rökt olivolja
Lägg alla grönsakerna i en långpanna. Vänd runt grönsakerna då och då. Grönsakerna ska vara lagom mjuka. Skär majskolvarna i 2-3 cm breda skivor. 2 majskolvar
4 Rostade grönsaker 900 g potatis 400 g majskolvar i bit 1 msk olivolja salt och peppar BBQ-kyckling ca 600 g kycklinglårfilé 1 msk olivolja 1/2 dl bbq-sås Sallad 1/2 isbergssallad Lägg till i inköpslistan
Blomkålsbuketter, majskolvar som man delat i mindre delar och förkokt en liten stund, och citronhalvor är också ingredienser som blir goda att tillaga så här
Grönsaker. Pensla grönsakerna och biffarna med olja innan de läggs på grillen. Varva grönsaker och biffar på grillen, och håll det som blir klart först varmt under folie på ett fat, medan resten grillas
Ett lyxproblem kan tyckas, men det är faktiskt inget roligt att ha lagt ner tid och energi på en god middag och så sitter ungarna och knaprar på varsinn majskolv och lite tomater