Lägg in majschipsen i ugnen så de blir varma utan att få färg, ca 10 minuter. Ugn 200 grader. Stek baconet i en stekpanna och låt det rinna av på hushållspapper
Först såklart mina sötpotatispommes och fuskbea, dessutom egengjorda majschips med guacamole. Majschipsen var ett experiment och ett recpet jag aldrig provat förut
Majschips150 gram majsmjöl 50 gram vetemjöl 1 tsk bakpulver 30 g smält smör 1 dl vätska, t ex mjölk eller filmjölkBlanda alla ingredienser till en smidig deg och forma till en rulle
Servera kycklingen med ugnsstekt klyftpotatis, sallad, tomat, gurka och majschips. 15 min Servera kycklingen med ugnsstekt klyftpotatis, sallad, tomat, gurka och majschips
Servera som snacks på majschips toppat med en het tomatsalsa och färsk koriander. Ugn 125 grader. Gör små håll i köttet och spetsa det med skalade vitlöksklyftor
Ett måste är även att servera tacochips/majschips med ostsmak till, det blir pricken över i. Denna cevichen är riktigt fräsch och frisk och passar perfekt som en lätt förrätt eller bara som lite tilltugg på en buffé eller liknande
Chipsen är vanliga majschips (läs alltid innehållsförteckning om du vill vara vegansäker. Vem kan motstå en tallrik med chips, tacokryddad färs och ost
150 gr majschips/nachos, garlic and herbs-smak eller annan som ni tycker om. 150 gr majschips/nachos, garlic and herbs-smak eller annan som ni tycker om
Servera med majschips eller pitabröds chips. Receptet på röran har jag hittat på själv, och den brukar uppskattas - inte minst av min son, och det säger mycket
Tillbehören går självklart att variera härifrån till himlen, men de viktigaste tycker jag är rå lök, kladdig guacamole, köttfärs eller pull of pork, färsk chili eller syltad jalapenjo, majschips (som jag brukar krossa och lägga i tortillabrödet) och självklart tacosåsen