Men jag provade att göra egenoch det var ju lika gott och enkelt. Egentacosås. Sist vi åt tacos var Tirils födelsedag, och i stressen då hade vi glömt köpa tacosås
För en tid sedan skrev jag till exempel ett inlägg om hur man kan piffa upp den klassiska ”svenne-tacosen” genom att göra sina egna tortillabröd, byta ut köttfärsen, göra sin egen guacamole och salsa osv
Så det är väl egentligen då vi får veta om vi är på rätt bana. Häromdagen åt vi torsk med potatis och wokad svartkål från Linas, med pickladrödlök där jag korrigerade receptet
Servera med pickladrödlök, tartarsås och pommes. Gör en halloumistroganoff, halloumicarbonara eller halloumibiffar eller helt enkelt äta den som den är kanske med lite vattenmelon och ett gott bröd
Lägg rödlöken i en skål och koka upp övriga ingredienser och rör om. Häll den kokheta lagen över löken och låt svalna ställ kallt minst två timmar före servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.