Servera dina glacerade majrovor till kött, fisk eller fågel. Jag använder begreppet glacerade som på köksfranska även om kanske glaserade är det mer korrekta för det här läckra grönsakstillbehöret som verkligen har franskt ursprung
Fisken. Vänd fiskfiléerna i mjölet blandat med salt och peppar, skaka av det överflödiga. Det skulle ju egentligen vara aborre eller gös och jag hade vita fiskfiléer i frysen
God både varm och kall tillsammans med kött, kyckling eller fisk eller bara som den är med en kall örtsås av yoghurt, creme fraiche, salt, peppar och örter
I Mossagårdslådan som kom förra veckan skulle det finnas en majrova. Jag tyckte mest att den såg ut som en kålrot, men så var jag förstås inte heller hundra på hur en majrova egentligen ser ut
Torka av fisken och lägg den i en ugnsfast form du smort med olivolja eller smör. Den långsambakade torskryggen har här fått sällskap av fänkål och majrova samt tomat och ett brynt smör med smak av citron
Lär dem skillnaden på en majrova och en kålrabbi. Inte börjat med kött, fisk och fågel. Även om du själv inte äter fisk är det viktigt att erbjuda ditt barn detta
Att skiva rotsaker tunnt (tex morot, palsternacka och majrova) och att steka dem lätt i lite olja med salt och slutligen blanda i färsk spenat är också väldigt gott till
Stek fisken med skinnsidan nedåt först, i het panna med lite olivolja. 600 g sejfilé i bitar, gärna med skinnet kvar (lax eller annan fisk går också bra)