Om du har, så kan du hälla på lite sesamolja när kycklingen verkar färdigstekt. Häll ner grönsakerna och häll på lite matolja som du steker allt i en stund tillsammans med kycklingen
Servera torsken tillsammans med rostade grönsaker och pepparrotssmör. Vispa upp smöret tillsammans med pepparroten, citronskalet och lite salt och peppar med en elvisp så att du får ett fluffigt smör
Avnjut medknaperstekt fläsk och en kall öl om du är sån. stekt fläsk. I med gräddmjölken, vispa, vispa. Förkoka grönsakerna i kanske fem minuter, häll sedan av vattnet och låt dem stå
Slå på grädde och smaka av med senap, salt och peppar. Lägg de kokta primörerna i senapsstuvningen och vänd runt, servera med falukorven och knaprigt knäckebröd
Servera fisken på grönsakernamed en klick majonnäsblandning ovanpå. Under tiden steker man grönsakerna (i lagom stora bitar) och oliverna en liten stund i slutet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.