Stekt sej med vitvinskokta grönsaker
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 –2 (300 g) majrovor
  •  
  • Potatispuré
  • 2 vitlöksklyftor med skalet kvar
  • 800 g mjölig potatis, skalad
  • 1 1/2 dl varm mjölk
  • 1 –2 msk olivolja
  • det rivna skalet från en citron
  • salt och peppar
  • olivolja
  • salt och peppar
  • 600 g sejfilé i bitar, gärna med skinnet kvar (lax eller annan fisk går också bra)
  • 2 (200 g) morötter
  • 1 lite lök skivad
  • 300 g karljohanssvamp (eller champinjoner)
  • smör till stekning
  • 1 broccoli i buketter
  • 2 dl vitt vin
  • 10 gröna sparrisar i bitar
  • 1 msk smör
  • salt och svartpeppar
  • hackad persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.