Arbetsveckan är i full gång och just nu är jag på jobbet och fixar lite lunch. Matiga goda smörgåsar är aldrig fel och kan ätas på språng eller i bilen om man så måste
Blanda tonfisk med majonnäs, filmjölk, curry, chilisås och morötter. Smaka av med salt och peppar. Värm pitabrödet och fyll det med tonfiskröran och övriga ingredienser
Av kycklingen som blev över från i lördags gjorde jag idag en god lunchmacka. Dansk rågbröd i botten, lite majonäs, tomat, kyckling och så toppar jag med lite hackad bladpersilja för synintrycket och järnvärdets skull
Här är ett recept på en grön lunchmacka som serveras på en salladsbädd. Som fyllning mixade jag ihop potatis, bladpersilja, broccoli, purjolök och kryddor men jag tror du kan fylla brödet med det du har hemma i kylen
En festlig lördagslunch. Börja med gubbröra på danskt rågbröd, därefter en miniburgare på grillat surdegsbröd och till sist blåmögelost och fikon på rågbröd