Tre små lunchmackor
Farmors mat
Farmors mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • Gubbröra på danskt rågbröd
  • 1 skiva danskt rågbröd
  • 1 kokt ägg
  • 6 ansjovisfiléer 1/4 finhackad gul lök
  • ½ msk gräddfil
  • 2 msk hackad dill
  • nymald vitpeppar
  • 2 skivor surdegsbröd
  • några små salladsblad
  • 150 g högrevsfärs
  • ½ skivad rödlök
  • ½ msk socker
  • ½ msk rödvinsvinäger
  • ½ fänkål
  • ½ äpple
  • 1/4 röd lök
  • ½ citron, rivet skal och saft
  • 1 msk majonnäs
  • 1 msk crème fraich
  • lite hackad bladpersilja och hackad mynta
  • salt och svartpeppar
  • 1 skiva danskt rågbröd
  • 1 tsk smör
  • 2 skivor grönmögelost, t.ex. St Agur
  • ½ färskt fikon
  • lite fikonmarmelad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.