Så det fick bli en het gryta idag, tog lite extra chili så att man blev varm… hihi. Nu är det lördag och jag skall komma på ett recept, skulle helst ha velat grilla mendet är fortfarande kallt och när vi grillar vill vi sitta ute och äta
Och mamma Mia vilkengodsak jag vevade ihop, en Bountykaka lchf. så galet god. Mendet är bara att göra det bästa av situationen för det vänder väl snart
Jag gjorde Tommy Myllymäkis “Världensgodaste äppelsmulpaj” igår. “Hemligheten är rikligt med flingsalt som lyfter fram smakerna lite extra samt ger en pikant, saltig kontrast till sötman”, beskriver han
Detblevgodare. Menrabarbersalladenblevurgod, fast på ett annat vis. Igår var en allmänt kaotisk dag, det var många saker som inte blev som det var tänkt
För någon vecka sedan plockade vi enliten hög med kantareller som räckte till varsin kantarellsmörgås men igår när Jonny var ute och plockade igen så hade det kommit upp massor med kantareller
I kväll blevdetaningen mer prosaiskt. Vintertid kan det passa bra med spänstiga haricots verts, som kan få suga upp de godasaften som sipprar ut från de möra kycklinglårfiléerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.