En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost. Koka pastan under tiden och sila av. Vänd sedan i pastan och den rivna osten, rör om tills osten smälter och såsen täcker pastan
Från den senare boken har vi lånat dagens recept som vi tänker bjuda på er, det är en långlagad tomatsås som passar galant både som pastasås, sås att studsa ner köttbullarna i eller att laga till salsiccia i
Blanda pasta med ruccola och soltorkade tomater. Lisaspastasallad med lammfärs och chêvre4 port400 g penne eller annan pasta1 pkt ruccolasallad15 soltorkade tomater500 g lammfärs1 gul lök1 vitlök100 g chèvreSalt & peppar2 tsk spiskumminKoka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och kyl ner den när den är klar. 400 g penne eller annan pasta
Strö på 1 dl ost, halvera tomaterna och lägg överst på lasagnen, grädda mitt i ugnen på 225 grader i ca 30 minuter till pastan är mjuk och lasagnen fått fin färg. Strö på 1 dl ost, halvera tomaterna och lägg överst på lasagnen, grädda mitt i ugnen på 225 grader i ca 30 minuter till pastan är mjuk och lasagnen fått fin färg