Droppa över olivolja och krydda med salt och färskrosmarin. Rosmarin. Jag hade en bit lammrostbiff i frysen som jag utgick ifrån, belugalinser har jag aldrig provat på att använda och pumpacrème av butternutpumpa är något jag har hört talats om länge men heller aldrig gjort
Tanken var att ge karrén samma behandling som jag med förkärlek ger en lammstek eller lammrostbiff. Att går ut och skörda sig några nävar färska örter är ren lyx
För att göra rosmarin- och vitlökssmöret blandar du helt enkelt ett par matskedar smör med pressad vitlök och rosmarin, helst färsk men även torkad går bra
Toppa med kvistar av färskrosmarin. Toppa med rosmarinkvistar. Jag tror att det är lammrostbiff. Bryn lammrostbiffen i rikligt med smör runtom och lägg över i en ugnsform tillsammans med kvisttomater
Lägg det i en mortel med de färskarosmarinbladen och stöt tills det blir finfördelat. Jurek Holzer 6 st lammrostbiff , ca, (Ca 150 - 200 g styck). 2 stjälk(ar) rosmarin , färsk
färskrosmarin och timjan. Hacka färsk timjan, eller basilika, och strö det över. Den här gången blev det lammrostbiff som vi skar bort senor och hinnor från innan bitarna stektes i grillpanna kryddade med rosmarin, timjan, vitlök, salt och peppar samt olivolja