Det här med fotande och varm mat har jag skrivit om tidigare, men den här gången sätter rekord. Sockret tar ytterligare fram sötman itomaterna och gör smaken underbar
Smaka av soppan med salt, peppar och cayennepeppar och blanda ner oliverna. Blanda ner timjanblad, tomater, tomatpuré, paprikapulver, cayennepeppar och svartpeppar
Vi serverade grytan medris, men det passar säkert bra medpotatis eller couscous också. De smakar gott, är lätta att laga och perfekta för att göra av med matvaror
Ruskigt gott, vi följer upp gårdagens fläskkotletter med ett riktigt långkok på högrev och precis som gårdagens middag så är det här en gammal klassisk rätt med många smaker man finns
Så idag var det bara till hälla ilite grädde och smaka av medlite mer salt och peppar. Häll på vatten, krossade tomater och fond och låt stå och småputtra på svag värme tills köttet är riktigt mört
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.