Lammracks yoghurt recept

Helgrillade Lammracks med matig ljummen sallad

Helgrillade Lammracks med matig ljummen sallad

LAMMRACKS. Blanda samtliga delar av salladen och placera de trancherade lammracksen ovanpå. 1800 g Lammracks. 13 dl Turkisk Yoghurt 10%. 11 CitronPutsa vid behov bort eventuella hinnor från lammracksen. 50-55 grader - lätt rött 55-60 grader - rosa 60-75 grader - förstörtSmula mer fetaosten i yoghurten och smaksätt med salt, peppar och ev
Lammracks med chèvrepotatis

Lammracks med chèvrepotatis

Smula osten och blanda med yoghurten. Salta och peppra lammracksen. Linda in lammracksen i folie och låt vila i ca 10 minuter innan de skärs upp i kotletter, d v s mellan revbenen. 2 dl turkisk yoghurt
Orientalisk bulgur med halloumi

Orientalisk bulgur med halloumi

När grillen åker fram så kommer denna testas med grillade lammracks med. Det är gott med alla kryddorna och det salta från halloumin och den fräscha yoghurten
Caroline i köket

Caroline i köket

1 dl turkisk yoghurt. 2 dl turkisk yoghurt. ca 1 ½ kg lammracks. 400 g mandelpotatis        . ca 3 msk smör                         
Koriander Lamm Pudina

Koriander Lamm Pudina

lammracks. yoghurt. Blanda alla kryddorna och marinera lammracksen, låt svalna i kylskåpet i 7-8 timmar. Värm ugnen till 225 grader, grilla sedan lammracksen i 6 till 7 minuter
Lammkotletter med bön/chiliröra och coleslaw

Lammkotletter med bön/chiliröra och coleslaw

Blanda ner senap, pressad vitlök, yoghurt och timjan i vitkålen. 1 kg lammracks 1 msk HP sås 1 tsk Dijonsenap. 100 g tunt skuren morot 1 vitlöksklyfta 1 dl turkisk yoghurt. Grilla lammracksen eller stek i stekpanna ca 2 minuter på var sida. 1 kg lammracks 1 msk HP sås. 1 dl turkisk yoghurt

Marockanska lammkotletter

Häll yoghurten i en skål och häll i harissan. 1. Komma i gång. Ta fram alla ingredienser och all utrustning

Lammracks och rotfrukter med lökmousse och örtsky

Överblivet spad av lammracks. 1 kg lammracks. 1 dl turkisk yoghurt. Börja att marinera köttet smeta in alla ingredienser på köttet och lägg allt i dubbla påsar och ställ i kylen, minst två timmar men gärna längre

Lammracks och rotfrukter med lökkräm och örtsky

Lammracks i bit med revben kvar. Överblivet spad av lammracks. 1 del turkisk yoghurt. Börja att marinera köttet smeta in alla ingredienser på köttet och lägg allt i dubbla påsar och ställ i kylen, minst två timmar men gärna längre

Lammracks med chèvrepotatis

Smula osten och blanda med yoghurten.  Salta och peppra lammracksen. Linda in lammracksen i folie och låt vila i ca 10 minuter innan de skärs upp i kotletter, d v s mellan revbenen. 2 dl turkisk yoghurt

Lammracks i yoghurtmarinad

Lägg lammracksen i en glas- eller porslinsform och skeda marinaden över köttet. Mixa yoghurt, currypasta, mynta, koriander och citronsaft i en mixer eller matberedare tills allt blandats - marinaden ska vara klumpig och trögflytande