LAMMRACKS. Blanda samtliga delar av salladen och placera de trancherade lammracksen ovanpå. 1800 g Lammracks. 13 dl Turkisk Yoghurt 10%. 11 CitronPutsa vid behov bort eventuella hinnor från lammracksen. 50-55 grader - lätt rött 55-60 grader - rosa 60-75 grader - förstörtSmula mer fetaosten i yoghurten och smaksätt med salt, peppar och ev
Smula osten och blanda med yoghurten. Salta och peppra lammracksen. Linda in lammracksen i folie och låt vila i ca 10 minuter innan de skärs upp i kotletter, d v s mellan revbenen. 2 dl turkisk yoghurt
När grillen åker fram så kommer denna testas med grillade lammracks med. Det är gott med alla kryddorna och det salta från halloumin och den fräscha yoghurten
lammracks. yoghurt. Blanda alla kryddorna och marinera lammracksen, låt svalna i kylskåpet i 7-8 timmar. Värm ugnen till 225 grader, grilla sedan lammracksen i 6 till 7 minuter
Lammracks som fick marinera i en blandning av harissa och lime, couscous med färsk mynta och torkade aprikoser, tillagat i en buljong med tomat och chili
Blanda ner senap, pressad vitlök, yoghurt och timjan i vitkålen. 1 kg lammracks 1 msk HP sås 1 tsk Dijonsenap. 100 g tunt skuren morot 1 vitlöksklyfta 1 dl turkisk yoghurt. Grilla lammracksen eller stek i stekpanna ca 2 minuter på var sida. 1 kg lammracks 1 msk HP sås. 1 dl turkisk yoghurt
Servera den rostade potatisen med lammracks, sugar snaps och äppelyoghurt. Äppelyoghurt. riv äpplet grovt med skal på, blanda det med yoghurt, salt och mynta
Överblivet spad av lammracks. 1 kg lammracks. 1 dl turkisk yoghurt. Börja att marinera köttet smeta in alla ingredienser på köttet och lägg allt i dubbla påsar och ställ i kylen, minst två timmar men gärna längre
Lammracks i bit med revben kvar. Överblivet spad av lammracks. 1 del turkisk yoghurt. Börja att marinera köttet smeta in alla ingredienser på köttet och lägg allt i dubbla påsar och ställ i kylen, minst två timmar men gärna längre
Smula osten och blanda med yoghurten. Salta och peppra lammracksen. Linda in lammracksen i folie och låt vila i ca 10 minuter innan de skärs upp i kotletter, d v s mellan revbenen. 2 dl turkisk yoghurt
Lägg lammracksen i en glas- eller porslinsform och skeda marinaden över köttet. Mixa yoghurt, currypasta, mynta, koriander och citronsaft i en mixer eller matberedare tills allt blandats - marinaden ska vara klumpig och trögflytande
Mosa fetaosten med gaffel, blanda i yoghurten och olivoljan och rör till en jämn röra. Blanda marinaden och lägg ner delade lammracks, låt dra i minst ett par timmar