När jag äntligenfick provat att tillagalammracks, hade jag väl glömt min systemkamera på jobbet, så det fickblitill att ta bilder med pocketkameran, vilketinte alls blirlikafinabilder Men men
Lammracks är något som jag tycker är fantastiskt gott. Till lammet blev det ugnsrostad potatis/sötpotatis och kräm med fetaost som är supergod och lättgjord
Rivvitlök, hacka rosmarin och blanda med persilja. Putsa lammracksen från senor. Gnidin lammköttet med blandningen runt om, lägg på ett fat och skvätt över vinägern
Det är lagom att steka potatisen när lammracksen ställs ini ugnen. Lammracks. När man skall göra denna rätt måste man tänka på tiden som det tar att göra de olika momenten
salt, peppar och rosmarin. salt, peppar och timjan. Dressing. Snittahinnan på köttet i ett rutmönster. Blanda citronsaft och -skal med olja och pensla köttet runtom
Bryn de rumstempererade lammracksentills de får en fin färg. RotfrukterSkala morot, rotselleri och skär dem imindrebitar, lägg dem i en rymlig form tillsammans med potatis
Bryn köttet i en stor stekpanna med smör och olivolja. Skrubba potatiseni kallt vatten och torka av. Dela potatisen på längden och lägg i en ugnssäker form med snittytan uppåt
Då är det påsk igen och viinledde påsken igår med att laga lammracks. Till dem serverades en chevrésås och en potatiskaka med smak av vitlök och persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.