Jag äter inte lamm. Någon gång under middagen nämndes det att det var lamm vi åt och jag utbrister förvånat och lite förskräckt ”men jag äter ju inte lamm
När jag äntligen fick provat att tillaga lammracks, hade jag väl glömt min systemkamera på jobbet, så det fick bli till att ta bilder med pocketkameran, vilket inte alls blir lika fina bilder Men men
Lammracks. Lamm kan serveras vid olika temperaturer beroende på hur genomgrillat du önskar. Lamm är bland det godaste man kan tillaga på grillen och väljer du en detalj som lammracks får du en smakupplevelse utöver det vanliga
Lammracks är något som jag tycker är fantastiskt gott. Till lammet blev det ugnsrostad potatis/sötpotatis och kräm med fetaost som är supergod och lättgjord
Hade tur och hittade svenska lammracks på ICA. Börja med marinaden till lammet. Det brukar bara finnas lammracks från Nya Zeeland och det känns på något sätt fel att köpa kött från andra sidan jorden
Putsa lammracksen från senor. Lamm. Bryn lammracksen runt om, salta och peppra. Gnid in lammköttet med blandningen runt om, lägg på ett fat och skvätt över vinägern