När jag äntligen fick provat att tillaga lammracks, hade jag väl glömt min systemkamera på jobbet, så det fick bli till att ta bilder med pocketkameran, vilket inte alls blir lika fina bilder Men men
är att skära ut en ”lagom” bit smördeg(efter hur sugen du är ) och just idag hade jag Rene Voltaires Hazelnut & Chocolatespread hemma så då bredde jag ett lager av denna ljuvliga kräm på smördegen, rulla ihop och lägg den eller dem på en plåt, pensla med uppvispat ägg och strö på mandelspån
i veckan blev det en god sås till ugnsbakad lax som kvalar in som vardagsmiddag därför att det var så lätt och gick fort, men smakmässigt är det helt klart lördagsfint
Läs också. Så snabbt gör du picklad rödlök – godaste receptet Syltade kantareller Ingredienser 1 liter kantareller 1 rödlök 1 dl ättika, 12- procentig 2 dl socker 3 dl vatten 2 lagerblad Gör så här Rensa kantarellerna och skär ner rödlöken i små klyftor
Vi har mycket bra och finurliga ledare som ger oss kluriga patientfall (som när dockan har ett geléhallon gömt i halsen), men det är bara bra så vi får tänka till ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.