Stek lammkotletterna i smör med salt och peppar. 5-7 dl buljong av grönsaker och kyckling. 2 lammkotletter per person. Tillsätt 2 dl Carnaroliris och fortsätt därefter med buljong i omgångar. 5-7 dl buljong av grönsaker och kyckling. 2 lammkotletter per person
Bryn kantarellerna i smör, häll i portvin, buljong, ädelosten och rönnbärsgelén. Gör i ordning 9 dl buljong - följ anvisningarna på förpackningen. Stek lammkotletterna i smör i stekpannan på medelhög värme i 3 min. 600 g Scan lammkotletter
Potatis, palsternacka och morötter kokas i buljong (jag kokade mina i buljong gjord av vatten och gåsfonden från mårtensafton) med några salviablad och kvistar av timjan, rosmarin eller lavendel
Går givetvis att göra i vanlig gryta/kastrull men anpassa buljongen då. Lägg ner i slow cookern (eller grytan), häll på buljong och koka på låg värme i 6 timmar
Häll vin, buljong, torkad svamp och lite peppar i en kastrull och låt det bli varmt. Peppra och salta om det behövs (glöm inte att buljongen innehåller salt) och strö över lite timjan (utan stjälkarna) på slutet
Stek lammkotletterna i rikligt med rapsolja. Mixa 1 dl Soltorkade tomater ört både grönsaker och spad med 1 dl buljong, värm och servera som sås. 1 lammkotletter. 1 dl grönsaksbuljong
Blanda myntan, socker, vinäger, buljong och majsena i en liten kastrull. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek lammkotletterna i omgångar ca 3 minuter på varje sida tills de är väl brynta. Häll myntasåsen i stekpannan när alla lammkotletterna är brynta och hetta upp ca 1 minut under omrörning för att blanda med skyn från lammkotletterna. 2½ dl kycklingbuljong. 12 lammkotletter