Blanda färs, ägg och rosmarin. Pressa i vitlök och flytande honung. Salta och peppra. Blanda väl. Provstek en lite bit färs och smak om kryddningen är bra
Så var receptet på Lammburgare uppfunnet. Lammburgare 250 gr Lammfärs 1 liten gul Lök 1 Vitlöksklyfta 1 msk hackad Bladpersilja 1 tsk hackad Timjan 1 msk Olivolja Havssalt och Svartpeppar 4 skivor Aubergine 2 msk Smör Salta auberginen på båda sidor, lägg på ett fat
Denna gång gjorde Martin lammburgare med hembakat hamburgebröd. I lördags lagade min man middag, han är en hejare i köken och speciellt när det skall ätas något med lamm
Väl hemma gör du lammburgare och en smakrik risotto. På påskafton ska man äta lamm. Gärna en stor lammstek som stekts ett par timmar i ugnen tillsammans med vitlök och rosmarin