Saftig och luftig mjuk pepparkaka med smak av choklad. Är det något jag aldrig kan göra mig av med så är det just tidningar, när man bläddrar i gamla tidningar tittar man med helt andra ögon och hittar oftast något som man bara bläddrade förbi förra gången, smaken ändras och det är så fascinerande
Flingsalt efter smak. efter smak. Denna läckra recept är en av mina favoriter. Jag är inte jätte förtjust i kyckling, men om man kan tillaga det rätt är det förmodligen en av de mest godaste kött någonsin
Jag har länge velat prova att använda Tonkabönan som smaksättning i mina bakverk, så jag beställde på nätet för de finns inte att köpa i vanliga matvarubutiker
Smaken. Rör ner tonfisk och ägg, smaksätt med salt. Den här smörgåstårtan gjorde jag till far i helgen. Den är enkel att göra på så sätt att det är samma fyllning på alla lager
Vem älskar inte rabarber. Jag älskar det och det går att variera med många olika recept. Det som är viktigt är att man har bra socker så att det inte blir surt
Långpanna– klä långpannan med ett bakpapper, tryck ut degen jämnt över hela formen. Smaklig spis. Ett saftigt bröd fyllt med linfrön, solroskärnor, grovt rågmjöl och vetekli
Utrustning. 2 st (ca20,5x5,5 cm) runda sockerkaksformer. Värm ugnen till 175°C med galler i mitten. Smöra formarna, klä sedan botten i varje form med en rund utklippt bakplåtspappers bit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.