1,5 dl hackade räkor från burk i lake. 25 g röd stenbitsrom. Överbakning2 dl riven västerbottenost 1,5 dl hackade räkor från burk i lake 1 dl cremé fraiche 0,5 dl hackad dill 0,5 dl hackad gräslök 100 g färdig skagenröra på burk 25 g röd stenbitsrom salt och peppar
5 krm vitpeppar eller svartpeppar ca 20 centimeter gurka ca 350 g kräftstjärtar i lake ca 10 st körsbärstomater ca 0. 5 st citron 1 burk röd stenbitsrom 0. ca 350 g kräftstjärtar i lake ca 10 st körsbärstomater ca 0. 5 st citron 1 burk röd stenbitsrom 0
2 burkar räkor i lake (ca 40 kr/st a 170 gram). Stenbitsrom (ca 25 kr 80 gram). Första lagret fyller jag med en skagenröra jag gör på hälften av räkorna, en finhackad rödlök, en burk stenbitsrom, finhackad dill och 1/4 av grundröran som består av en 3. 2 burkar räkor i lake (ca 40 kr/st a 170 gram). Stenbitsrom (ca 25 kr 80 gram)
1 port 1/3 burk kräftstjärtar i lake 1 ½ dl skalade räkor ½ avokado i tärningar 1 hårdkokt ägg i skivor 200 g körsbärstomater i klyftor ½ apelsin i hinnfria klyftor 1 dl valfri tärnad färsk frukt (t ex jordgubbar, sharon och persika) Machesallad Dressing Pressad saft av ½ apelsin 1 msk sweet chilisås 1 tsk honung 1 tsk olivolja Kesoröra 1 dl keso 1 msk lättcréme fraiche 2 msk philadelphia gräslök 1 tsk citronsaft 1 msk stenbitsrom Blanda samman dressingen och kesoröran Bottna en tallrik med machesallad och fördela övriga salladsingredienser ovanpå. 1/3 burk kräftstjärtar i lake. 1 msk stenbitsrom
1 burk räkor i lake (360 g). 1 burk kräftstjärtar i lake (360 g). 50 g röd stenbitsrom (1 burk) eller löjrom. 1 burk räkor i lake (360 g). 1 burk kräftstjärtar i lake (360 g). 50 g röd stenbitsrom (1 burk) eller löjrom