• Ett gäng färska champinjoner (nu tog vi en burk, inte alls lika gott!)
• 2 Arla köket skogssvamppanna
• 4 portioner pasta
Beskrivning
1. Strimla baconen.
2. Skär paprikan i tärningar.
3. Skär champinjonerna i skivor.
4. Stek baconen.
5. Tillsätt champinjonerna och paprikan och stek med baconen en stund.
6. Blanda ner skogssvamppannan. Glöm inte kryddan i locket!
7. Låt koka upp och låt puttra ett par minuter.
8. Servera med pasta!
Koka upp vatten till pastan och hetta upp en stekpanna till baconet. Lyft över pastan i såsen. 500 g pasta. Koka pastan enligt förpackning, men dra bort 1-2 minuter från koktiden så du får den knappt al dente, den kommer fortsätta tillagas i såsen sen. 500 g pasta
En krämig pasta blir jag sugen på ofta och då ligger carbonara nära till hands. Dessutom blandas pastan inte bara med äggulor och parmesan, utan en rejäl skvätt grädde bidrar till krämigheten och smaken också
Lyft över pastan i såsen. Koka pastan enligt förpackning, men dra bort 1-2 minuter från koktiden så du får den knappt al dente, den kommer fortsätta tillagas i såsen sen. 360 g pasta (35 SP)
Mmm, pasta och köttfärssås. Tillsätt pastan när det återstår lika många minuter kvar av koktiden som det står att pastan ska koka enligt förpackningens anvisningar
En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost. Koka pastan under tiden och sila av. Vänd sedan i pastan och den rivna osten, rör om tills osten smälter och såsen täcker pastan
Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen. Vegetariska pasta med massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta
Krämig, gräddig pasta. Pasta Pappardelle. Servera med färsk pasta och toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnet och rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.