Variera gärna kokningen med palsternacka, lite rotselleri, pumpa, kålrot, tomat, vitlök, purjolök, torkad svamp, rosmarin, libbsticka, timjan, oregano, nässlor eller dina favoritörter, färska eller torkade
100 gr Rotselleri (Skalad och i cm stora bitar). Börja med att värma upp din gjutjärnsgryta eller kastrull med lite smör, lägg i fransyskan, salta och peppra, låt den sedan få färg runt om
Tid för långkok. 0,5 rotselleri. 0,5 rotselleri. Den här veckan bjuder jag på ett recept på en högrevschili, spetsad med hösten allra godaste rotfrukter
I mitt tillfälliga två kvadrats-kök är långkoken en räddning. Fänkålsmoset har en bas av rotselleri men passade också fint för att fräscha till hela anrättningen
Grytor och långkok -. I en riktig bolognese ingår alltid morot, buljong och selleri - jag kör oftast med stjälkselleri då jag tycker det blir godast, men rotselleri funkar också jättebra
Tillsätt nu morot, rotselleri och kryddor. 1 bit rotselleri. Lägg hönan i en rymlig kastrull. Fyll på med kallt vatten tills fågeln är täckt + 1,5 dl extra tilltaget vatten (för risets skull)