Till kvällsmat testade jag att göra en fantastiskt god och krämig kycklinggratäng som jag serverade tillsammans med blomkålsris och sallad, receptet hittade jag på matplatsen
Mango Chutneykyckling. //Malin Mango Chutneykyckling. 1 1/2 dl mango chutney. 1 1/2 dl mango chutney. Jag tycker inte det var länge sedan jag storhandlade och nu är det tomt i kylen igen
2-3 msk mango chutney. Slå på ugnen på 200 grader. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar och hacka löken. Bryn kycklingbitarna och fräs den hackade löken i en stekpanna
Igår gjorde jag den här busenkla och snabbfixade kycklinggratängen med sånt jag hittade hemma. Tillsätt sedan grädde, crème fraiche, kycklingfond, mango chutney och ingefära
1 dl mango chutney. Sätt ugnen på 225 grader. Rensa bort köttet från den butiksgrillade kycklingen. Skär de största köttbitarna och paprikan, minimajsen och bambuskotten i mindre bitar
Gav mig på att pröva en mango chutney/curry-rätt idag. I vilket fall som helst har jag sett på andra matbloggar att curry och mango chutney ska vara en bra kombination och lånade därför lite mått från dem