Smaka av grytan med salt och peppar. 500 g kycklingfilé. 11 gul lök . 11 dl syltlök . 1Skär kycklingfilén i tjocka skivor och bryn dem i smör i en stekpanna. 1Skiva korven, skär löken i klyftor och strimla paprikan. 1Fräs löken i smör i en gryta utan att den tar färg. 1Blanda ner kyckling, oliver, cornichoner och syltlök i grytan
Stek kycklingfiléerna på hög värme i lite smör i en grillpanna så att de får färg på bägge sidor. Kycklingfilé med italiensk risotto och sparris4 port4 kycklingfiléer1 knippe färsk grön sparris1 liten gul lök 1 msk smör4 dl avorioris okokt 7 dl vatten ev mer 2 dl vitt matlagningsvin 40 gram parmesan i bit 1 st hönsbuljongtärningFinhacka löken och fräs den i en gryta i hälften av smöret. 4 kycklingfiléer
Ratatoullie möter soltorkad tomat visade sig vara en fin kombination och grönsaksgrytan som blir över kan man återanvända som bas till en god köttfärssås