Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Den här rätten blev nu inte hundraprocentigt "nyttig" eftersom jag inte kunde låta bli att riva över lite ost när jag stekte kycklingfiléerna färdiga i ugnen
Dela kycklingfiléernapå längden. Blanda den rivna parmesanosten med creme fraiche. av med salt/peppar). Servera med tex kokt ris, ugnsvarma tomater och babyspenat
Klickar ut röran på tallrikarna och lägger på den stekta filén. Kycklingfilé, 2 stycken 200 g Philiadelphiaost (smak av gräslök) Soltorkade tomater, en halv burk ca 75 g Krossad vitlöksklyfta Hackad färsk timjan Rör ihop detta
Dekorera med hyvlad parmesan ovanpå. Lägg dom färdiga filéerna( ev delade på mitten) på. Blanda ströbröd med mjöl, tillsätt halva mängden hackade jordnötter, salta och peppra, blanda noga
Med klyftpotatis till blev det som en riktigt festrätt, fast det är världens enklaste att bara marinera en kyckling och klyfta lite potatis med skalet på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.