De friska smakerna omsluts av det rökiga baconet och avrundas av grädden, perfekt. Gårdagens middag och dagens middagstips blev en superduperfräsch kycklingpanna med citron och rosmarin
Linda en skiva bacon runt varje rullad. 12 paket bacon, à 140 g. 11 msk färsk rosmarin, hackad. 1Lägg rulladerna på potatisbädden och strö över rosmarin
Lägg en kvist rosmarin på varje kycklingfilé, salta och peppra. Linda in kycklingfiléerna i 2 skivor bacon. Bryn kycklingfiléerna i smör-&rapsolja ca 2 min på varje sida. 4 rosmarinkvistar. 8 skivor bacon
Skär kycklingfiléerna i lite mindre bitar. Stek bacon i en vid stekpanna eller i stekgryta. Häll på grädde, creme fraiche, hackad rosmarin och rivet citronskal
Strimla baconet. Hetta upp olja, pressa ner vitlök och strö ner timjan och rosmarin. 300 g kycklingfilé. 1 pkt bacon, ca. 1 msk rosmarin. 300 g kycklingfilé. 1 pkt bacon, ca. 1 msk rosmarin