Strimla paprika och bacon. kokt bulgur eller ris. Kycklingen och bacon ska vara genomstekt. ca 600 g kycklinglårfilé eller ca 600 g (ca 3 st) kycklingfilé ca 2 msk smör att steka i Stekpanna med smör. 1 st röd paprika 1 pkt (140 g) bacon Strimlad paprika och bacon. ca 600 g kycklinglårfilé eller ca 600 g (ca 3 st) kycklingfilé. 1 pkt (140 g) bacon. ca 600 g kycklinglårfilé eller ca 600 g (ca 3 st) kycklingfilé ca 2 msk smör att steka i 2 tsk curry ca 0. 5-1 tsk salt ca 1 krm svartpeppar 1 st röd paprika 1 pkt (140 g) bacon 2 dl crème fraiche. ca 600 g kycklinglårfilé eller ca 600 g (ca 3 st) kycklingfilé ca 2 msk smör att steka i. 1 st röd paprika 1 pkt (140 g) bacon
Skär champinjonerna i kvartar, strimla baconet och skär kycklingfilén i munsbitar. Jag använd Marinerad tvådelad kycklingfilé med bipackad fond från Guldfågel
Kycklinglårfiléerna blev riktigt möra och saftiga, här funkar inte kycklingfilé. Eller bacon kanske. Jag hade tänkt göra en tonfisksallad med bulgur men eftersom Mannen är lite skruttig (förkylning på gång) så kändes det mer humant att bjuda på en varm gryta med hans favoritprotein kyckling i stället för en kall tonfisksallad
Lägg några salviablad på kycklingen och vira bacon eller lufttorkad skinka runt om. De övriga åt risoni, men jag tror att det skulle ha varit riktigt gott med bulgur
När lökröran kokat klart så lägg ner kycklingfiléerna i grytan och rör runt. Serveras med ris, bulgur eller liknande och om man vill kan man ha lite purjolök som är finstrimlad på toppen eller spar lite av baconen och strö över
drygt 1½ dl kokt bulgur. 125 g kycklingfilé. 1/2 paket bacon. 125 g kycklingfilé. 1/2 paket bacon. Här kan du få ett liten fingervisning om hur många kalorier din måltid faktiskt innehåller
Servera med bulgur eller ris och bearnaisesås till. Rensa kycklingfiléerna efter smak, skär sedan ett snitt längs med hela filén så det blir som en ficka
kycklingfilé (100-200g/portion- beroende på hur storvuxen du är), bulgur (ca dubbelt så mycket som proteinkällan) och råkostsallad. 3 skivor bacon. kycklingfilé (100-200g/portion- beroende på hur storvuxen du är), bulgur (ca dubbelt så mycket som proteinkällan) och råkostsallad. 3 skivor bacon