Till middag idag blev det kycklingfilémedfetaostoch basilika. De är väldigt duktiga på att gå så det blev en tur i svampskogenoch vi fick medoss några liter hem…kul att visa M&M vad man skall plockaoch hur man gör
Gnid in kycklingen med en godolivolja, salta o peppra. salt o peppar. Har du ingen mixer så finhacka och rör sedan ihop alla ingredienserna med en gaffel
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
baconlindadkycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olikaostar
Gnid in filéerna med grillkrydda. Sätt i en stektermometer i tjockaste delen på filén. Låt köttet vila en stund efter du tagit ut det ur ugnen, skär sedan upp filéerna i skivoroch lägg upp dem snyggt på ett uppläggningsfat
Tina och skiva/strimla kycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelekoch häll över kycklingen
Idag lagar vi lite enkel vardagsmat, kycklingfilémed svamp, zucchini, tomatoch härlig smält ost. (förutomtomaten)Lägg upp kycklingen i en ugnsfast formTäckmed grönsakerna & kycklingen med riven ost
En av våra middagar förra helgen var fetaostfylldkycklingfilé inlindad i baconmedbalsamicosås. Det känns somom jag bara har jobbatochsovit, jag har inte ens hunnit med ett träningspass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.