Den här kycklinggratängen är en krämig typ och den är en smula inspirerad av en av våra favoriträtter när det gäller snabblagat, pastasås medbaconoch svamp i
Till kycklinggratängen serverades saltbakade färskpotatisar och receptet på dem hittar du här. På bilden är det dubbel sats av receptet på kycklinggratängen
Hacka gul lök, baconoch paprika och ha ner i stekpannan så det får stekas med i några minuter. Koka upp en kastrull med saltat vatten och ha ner blomkål och broccoli
Servera med klyftpotatis och en god sallad. Klipp baconoch strimla purjolöken och fräs detta. Vispa ihop grädde, senap och fond, och häll över i formen
Man kan täcka över med folie efter halva tiden. Serveras med fördel pressad potatis eller hasselback. Sätt ugnen på 225 grader och bryn filéerna så de får fin färg och lägg över i en form. Blanda ihop crème fraichen med övriga tillbehör och låt små sjuda i ca 5 minuter och smaka av. Häll såsen över kycklingen och ställ in i ugnen i ca 20-30 minuter eller tills den känns klar. 1 msk torkad dragon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.