Tillsätt tomaterna, vatten, pasta och salt. Låt rätten koka i ca 12 minuter på medelvärme tills pastan är kokt, rör om då och då. 200 g pastaskruvar. 200 g Arla Köket Kesella® kvarg lätt 1%
Så efter en finfin frukost med toast, smörstekta kantareller med Philadelphia och kvarg med äppelmos och kanel, så åkte jag till vårdcentralen för såhär kan jag ju inte se ut
Blanda med kvargen, men koka inte. huvudrätt, pasta, vardagsmat, vegetariskt. När man sätter sig vid matbordet känner man sig lite som en italiensk bonde som har sparkat av sig de jordiga stövlarna i hallen, hällt upp ett glas enkelt lantvin och sätter gaffeln i pastarätten
Jag är en riktig sås-människa men har plockat bort feta såser och använder kvarg som sås och röror istället och är supergott som det är eller smaksatt som dipp eller kall sås til fisk eller sallad
Jag serverade min ostkaka med vaniljkvarg, färsk frukt, bär och chlorella crispies. I till exempel bröd, ris, fisksoppa, lax, pasta, paella och bouillabaisse och i efterrätter av alla de slag
Rör ihop kesellan, kvargen eller ricottan med den rivna osten i en bunke. Jag tycker att det är roligt att laga mat från grunden, därför gör jag egen pasta och kokar egen ostsås, men om du vill göra det enklare för dig (och slippa tråkig disk) så kan du använda köpt pasta och ostsås istället
Blanda samman kvarg, grädde, sambal och stevia i en bunke, krydda med lite vitlökspulver. Originalet består till största del av pasta, även sweet chilisås, creme fraiche, kyckling och ost
Under sådana dagar undviker jag alltså alla dessa uppenbara kolhydrater som exempelvis finns i bröd, potatis, pasta, ris, bulgur, couscus, och i möjligaste mån all fett