Kronärtskockshjärtan. Kronärtskockshjärtan. 2 msk grekisk yoghurt. 2 msk grekisk yoghurt. Alltid när jag kokar quinoa eller linser, eller något liknande, så gör jag alltid mer än vad jag behöver till receptet
Tillsätt yoghurt och vänd runt salladen. Potatis- och ärtsallad med kronärtskockshjärtan och yoghurtdressing - 200 kcal/p. 1 burk marinerade kronärtskockshjärtan à 290 g (Ridderheims). 2 dl lättyoghurt naturell, ev. 1 rödlök 1 burk marinerade kronärtskockshjärtan 290 g (Ridderheims). 2 dl lättyoghurt naturell, ev
- Kronärtskockshjärtan i samma marinad blandade med körsbärstomater. - Stekta auburginerullar innehållande en röra på fetaost, laktorsfri grekisk yoghurt, hackad mynta & hackad basilika
Ofelia ville ha en klick yoghurt på, såklart även Vilgot när Ofelia tog fram paketen. Så de slevade i sig makaroner med smältost, yoghurt och müsli med god aptit, hihi kul blandning
kronärtskockshjärtan. grekisk yoghurt. Grillad färskpotatis. Koka potatisarna. Trä upp dem på spett. Blanda olivolja och chili och pensla potatisarna med det före grillningen
Hör du till dem som brukar ha en burk med kronärtskockshjärtan hemma i skafferiet. Servera med en klick yoghurtsås (turkisk yoghurt smaksatt med sambal, salt, lite pressad citron och spiskummin) och gröna blad
4 msk grekisk yoghurt1 citron, rivet skal2 vitlöksklyftor, pressade3 msk olivolja1 tsk mald spiskummin700 g lammkött, tärnat1 gul lök, skivad1½ dl torrt vitt vin450 g tomater, grovhackade1 msk tomatpuré1 krm socker1 tsk torkad oregano2 lagerblad85 g Kalamataoliver400g konserverade kronärtskockshjärtan, avrunna och delade i halvorsaltpeppar1. Häll yoghurt, citronskal, vitlök, 1 msk olivolja samt spiskummin i en stor skål och blanda. Lägg ett lock på grytan och sjud i 1½ timme eller tills lammköttet är mört, Rör ner oliver och kronärtskockshjärtan och sjud i ytterligare 10 minuter. 4 msk grekisk yoghurt
Lamm med tomater, kronärtskockor och oliver4 msk grekisk yoghurt1 citron, rivet skal2 vitlöksklyftor, pressade3 msk olivolja1 tsk mald spiskummin700 g lammkött, tärnat1 gul lök, skivad1½ dl torrt vitt vin450 g tomater, grovhackade1 msk tomatpuré1 krm socker1 tsk torkad oregano2 lagerblad85 g Kalamataoliver400g konserverade kronärtskockshjärtan, avrunna och delade i halvorsaltpeppar1. Häll yoghurt, citronskal, vitlök, 1 msk olivolja samt spiskummin i en stor skål och blanda. Lägg ett lock på grytan och sjud i 1½ timme eller tills lammköttet är mört, Rör ner oliver och kronärtskockshjärtan och sjud i ytterligare 10 minuter. 4 msk grekisk yoghurt